خیر مقدم و تبریک سال تحصیلی جدید به دانشجویان جدیدالورود

فرا رسیدن حلول ماه ربیع الاول را  تبریک عرض می نماییم .

خیر مقدم و تبریک سال تحصیلی جدید به دانشجویان جدیدالورود

آغاز سال تحصیلی را به جامعه دانشگاهی، به خانواده بزرگ و پر مهر علم و دانش بویژه دانشجویان جدیدالورود، كه براي نخستين بار به محيط مقدس دانشگاه گام نهاده اند صميمانه تبريك گفته و براي همگان از درگاه خداوند متعال موفقيت ، بهروزي و سعادت را آرزومندیم.
اميد است به فضل الهي، در طول سال تحصيلي جديد در جهت تهذيب، خود سازی و علم اندوزی، تلاش مضاعف نموده و در آينده با علم و معرفت بيشتر در جهت پيشرفت كشور عزیزمان ایران اسلامی مثمر ثمر باشيم. همچنين اميد است دانشجويان گرامی جديدالورود در سال تحصيلي پیش رو با تلاش، کوشش و انگيزه‌ والای دانش طلبي، در جهت ارتقای سطح علمي و توانایی های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی گام های موثری بر‌دارند.

ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون سراسری 1402- 1401 رشته های توانبخشی ، از تاریخ 1401/7/10 به مدت سه روز در محل دانشکده توانبخشی در حال انجام می باشد .ضمن خیر مقدم به دانشجویان گرامی توسط ریاست محترم دانشکده توانبخشی  ، با حضور در محل ثبت نام از روند ثبت نام ، بازدید نمودند .

روابط عمومی دانشکده توانبخشی