به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، تقدیر از برترین‌های دانشنامه تخصصی، فوق تخصصی، دکترای تخصصی Ph.D و کارشناسی ارشد دانشگاه علوم پزشکی بابل ۱۴۰۰ در بیمارستان آیت‌الله روحانی بابل برگزار شد.

گفتنی است: این مراسم با حضور دکتر سید ناصر عمادی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل و اساتید و مدیران دانشگاهی برگزار شد.

قابل‌ذکر است: دانشگاه علوم پزشکی بابل در بین دانشگاه‌های کلان منطقه با ۳۶ درصد حائز رتبه اول و به دنبال آن دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و گیلان به ترتیب با ۳۰ و ۲۸ درصد، دوم و سوم می‌باشند.

دکتر محمدمهدی درزی به‌عنوان اولین دستیار فارغ‌التحصیل رشته ارولوژی موفق به کسب رتبه نخست بورد در این رشته تخصصی و دکتر کیوان لطیفی در آزمون بورد فوق تخصصی ICU جز ۱۰ درصد برتر کشور شدند.

همچنین ۵ دستیار جزء ۵ درصد برتر آزمون بورد تخصصی کشور و ۹ دستیار جزء ۱۰ درصد برتر آزمون بورد تخصصی کشور شدند.