درخشش دانشجویان دانشکده توانبخشی در کسب رتبه‌های برتر آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۰

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دانشجویان این دانشکده موفق به کسب رتبه‌های برتر آزمون کارشناسی ارشد و و دکترای وزارت بهداشت ۱۴۰۰ شدند.

دکتر خدابخش جوانشیر رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: ۱۵ نفر از دانشجویان دانشکده توانبخشی در آزمون سراسری ارشد و دکترای وزارت بهداشت پذیرفته  شدند.

وی بیان داشت: ۵ رتبه تک رقمی آزمون سراسری ارشد و دکترای تخصصی فیزیوترپی سال جاری توسط دانشجویان این دانشکده کسب شد.
این مسئول گفت: در آزمون دکترای سال جاری وزارت بهداشت خانم پردیس نوروزی دانشجوی کارشناسی ارشدفیزیوتراپی این دانشکده موفق به قبولی در مقطع دکترای تخصصی فیزیوتراپی شد.

دکتر جوانشیر با اشاره به اینکه در سال جاری اولین دوره از دانشجویان  ارشد دانشکده توانبخشی فارغ التحصیل شده اند، گفت: حایزین رتبه تک رقمی دانشکده توانبخشی به شرح زیر است.

رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: کیارش نمیرانیان ( رتبه ء ۹) و امیرحسین پارسایی ( رتبه ۸) در رشته فیزیوتراپی و نسترن بهمن پور ( رتبه ۵)، مینا بنداد ( رتبه ۷) و زهره ضامنی ( رتبه ۹) رشته شنوایی شناسی را کسب نمودند.