جلسه دفاع نهایی اولین دانشجوی کارشناسی ارشد فیزیوتراپی دانشکده توانبخشی

سه شنبه ۱۵ تیرماه جلسه دفاع از پایان نامه خانم عطیه حبیب زاده اولین دانشجوی کارشناسی ارشد فیزیوتراپی در سالن آمفی تئاتر دانشکده توانبخشی با رعایت کلیه پروتوکل های بهداشتی برگزار شد.

در این جلسه که با حضور داوران داخلی و خارجی و حضور افتخاری دکتر قدیمی معاون محترم تحقیقات و فن آوری و دکتر یحیی پور مدیر محترم تحصیلات تکمیلی دانشگاه برگزار شد، دکتر جوانشیر رئیس محترم دانشکده توانبخشی گزارشی از وضعیت تحصیلی دانشجویان ارشد ارائه کرد و خواستار کمک دانشگاه برای ایجاد سالن جلسات دفاع دانشکده و اختصاص بودجه مناسب برای ایجاد مقدمات مقطع دکترای تخصصی فیزیوتراپی شد.

دکتر قدیمی معاون محترم تحقیقات و فن آوری  دانشگاه ، قول پیگیری در خصوص مقطع دکترا و سالن جلسات را دادند و دکتر یحیی پور مدیر محترم تحصیلات تکمیلی دانشگاه از سیاست دانشگاه برای کمک به راه اندازی مقطع دکترای فیزیوتراپی خبر داد.