مهلت ارسال مقالات سومین همایش ملی شفای پایدار تا ۱۰ بهمن تمدید شد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، به سبب درخواستهای واصله به دبیرخانه مبنی بر تمدید مهلت ارسال، مهلت پذیرش مقالات همایش ملی شفای پایدار تا تاریخ ۱۰ بهمن ماه ۱۳۹۸ تمدید شده است.

ضمن قدردانی از پژوهشگرانی که تاکنون نسبت به ارسال مقالات خود در وب سایت سومین همایش ملی شفای پایدار اقدام نموده اند، به سبب درخواست های واصله مبنی بر تمدید مهلت ارسال، بدین وسیله به استحضار می رساند مهلت پذیرش مقالات همایش تا تاریخ ۱۰ بهمن ماه ۱۳۹۸ تمدید شده است.

گفتنی است سومین همایش ملی شفای پایدار سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۸ ساعت ۸:۳۰ الی ۱۷:۳۰ در سالن امام علی (ع) معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار می شود.

قابل ذکر است این همایش دارای امتیاز فرهنگی ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاهها می باشد.

همچنین علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس سایت: 3ncsh@mubabol.ac.ir و یا با شماره تلفن: ۰۱۱۳۲۱۹۴۱۵۲ تماس حاصل نمایند.