جلسه هم اندیشی اعضاء محترم هیئت علمی دانشکده توانبخشی با مسئولین محترم دانشگاه

در تاریخ 95/12/15 جلسه ای با حضور ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر ربیعی و معاونین محترم آموزشی و توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با اعضاء هیئت علمی دانشکده توانبخشی در محل دانشکده توانبخشی برگزار گردید. در این جلسه ریاست و معاونت محترم آموزشی دانشکده توانبخشی به بیان مشکلات و معضلات دانشکده پرداخته و برنامه های آتی ارتقاء دانشکده را تشریح کردند. در پایان ریاست محترم دانشگاه ضمن اظهار خرسندی از حضور در جمع اساتید دانشکده توانبخشی به مشکلات کلی دانشگاه اشاره نموده ودرعین حال بر پیگیری و رفع مشکلات دانشکده توانبخشی و بهبود و ارتقاء آن در سال آتی تاکید نمودند.

مشاهده ی آرشیو اخبار

آخرین اخبار دانشگاه

۱۰ اردیبهشت ولادت سالار شهیدان، امام حسین علیه السلام و روز پاسدار مبارک باد

۱۰ اردیبهشت مصادف با ۳ شعبان، ولادت سالار شهیدان، امام حسین علیه السلام و روز پاسدار مبارک باد
۰۹ , اردیبهشت , ۱۳۹۶ /17 /18
پروفسور سمیعى، اَبر جراح جهان انگشتر (لایپنیتس رینگ) آلمان به پروفسور مجید سمیعى تعلق گرفت.

این باشگاه این جایزه را به کسانی اهدا می کند که موفق شده اند فعالیت ویژه ای در زمینه علوم، حقوق بشر یا اقدامات بشردوستانه انجام دهند؛ اقداماتی که به توسعه و پیشرفت در نقاط مختلف جهان کمک کند.
۰۵ , اردیبهشت , ۱۳۹۶ /25 /18
وزیر بهداشت در هجدهمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و جشنواره آموزشی شهید مطهری اعلام کرد:

دکتر هاشمی از تصویب و اجرای طرح آمایش سرزمینی در حوزه آموزش پزشکی به عنوان یکی از تصمیمات مهم و اثرگذار وزارت بهداشت یاد کرد و ضمن تقدیر از همکاری های شورای عالی انقلاب فرهنگی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های علوم پزشکی کشور، گفت: تنها مجموعه ای که کارش را هدفمند دنبال می کند، وزارت بهداشت است.
۰۸ , اردیبهشت , ۱۳۹۶ /26 /18