جلسه هم اندیشی اعضاء محترم هیئت علمی دانشکده توانبخشی با مسئولین محترم دانشگاه

در تاریخ 95/12/15 جلسه ای با حضور ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر ربیعی و معاونین محترم آموزشی و توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با اعضاء هیئت علمی دانشکده توانبخشی در محل دانشکده توانبخشی برگزار گردید. در این جلسه ریاست و معاونت محترم آموزشی دانشکده توانبخشی به بیان مشکلات و معضلات دانشکده پرداخته و برنامه های آتی ارتقاء دانشکده را تشریح کردند. در پایان ریاست محترم دانشگاه ضمن اظهار خرسندی از حضور در جمع اساتید دانشکده توانبخشی به مشکلات کلی دانشگاه اشاره نموده ودرعین حال بر پیگیری و رفع مشکلات دانشکده توانبخشی و بهبود و ارتقاء آن در سال آتی تاکید نمودند.

مشاهده ی آرشیو اخبار

آخرین اخبار دانشگاه

کاشت نهال نارنج در بیمارستان آیت الله روحانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، نهال نارنج توسط دکتر ملک زاده معاون تحقیقات وفناوری وزیر بهداشت ،دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل و دیگر مسئولین در بیمارستان آیت الله روحانی بابل کاشته شد.
۲۱ , اسفند , ۱۳۹۵ /109 /18
همایش علمی سرطان مری باحضور دکتر ملک زاده معاون وزیر بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،همایش علمی سرطان مری باحضور دکتر ملک زاده معاون وزیر بهداشت ،دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل و جمعی از اساتید و اعضای هیأت علمی مورخ 19/12/95 در بیمارستان آیت الله روحانی برگزار شد .
۲۱ , اسفند , ۱۳۹۵ /90 /18