بازدید هیأت بورد فیزیوتراپی جهت ارزشیابی و راه اندازی کارشناسی ارشد فیزیوتراپی

بازدید هیأت بورد فیزیوتراپی

در تاریخ 95/11/27 بازدید از طرف هیأت بورد فیزیوتراپی جهت ارزشیابی و راه اندازی کارشناسی ارشد فیزیوتراپی در دانشکده توانبخشی انجام شد .در این بازدید از کلیه قسمت های مختلف دانشکده و به خصوص آزمایشگاه بیومکانیک ، کلاسهای تئوری و عملی و کتابخانه و گروه فیزیوتراپی به عمل آورده و در نهایت جهت بررسی از وضعیت و عملکرد کلیه عضو هیئت علمی گروه فیزیوتراپی جلسه ای برگزار گردید .

مشاهده ی آرشیو اخبار

آخرین اخبار دانشگاه

کاشت نهال نارنج در بیمارستان آیت الله روحانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، نهال نارنج توسط دکتر ملک زاده معاون تحقیقات وفناوری وزیر بهداشت ،دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل و دیگر مسئولین در بیمارستان آیت الله روحانی بابل کاشته شد.
۲۱ , اسفند , ۱۳۹۵ /109 /18
همایش علمی سرطان مری باحضور دکتر ملک زاده معاون وزیر بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،همایش علمی سرطان مری باحضور دکتر ملک زاده معاون وزیر بهداشت ،دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل و جمعی از اساتید و اعضای هیأت علمی مورخ 19/12/95 در بیمارستان آیت الله روحانی برگزار شد .
۲۱ , اسفند , ۱۳۹۵ /90 /18