رهایی از چنگال مرگ جوان39 ساله با اقدام بموقع همکاران اورژانس115

mahdinet.com

رهایی از چنگال مرگ جوان39 ساله با اقدام بموقع همکاران اورژانس115

امروز پنج شنبه  مورخ ۹۵.۱۰.۱۶ در ساعت ۱۱:۰۴ صبح طی تماس  خانواده ای با مرکز پیام اورژانس بابل  مبنی بر کاهش سطح هوشیاری وتنفس گزارش شد پس از دریافت این گزارش به علت اینکه  پایگاه شهری دانشگاه  در ماموریت بوده  پایگاه جاده ای گتاب را به محل حادثه اعزام کرد. تکنسین های اورژانس ۱۱۵  در مدت  زمان 7 دقیقه بر بالین حاضر شدند. بیمار که فاقد هر گونه علائم حیاتی بوده ،همراهان بیمار خوردن قرص کلونازپام را تاکید داشتند که با هوشیاری تکنسینها شک بر مصرف مواد (همسر بیمار بطور خصوصی شزبت متادون رابخاطر ترک مواد عنوان کرد)اقدامات cpr ,با تاکید بر تنفس بیمار با امبو بگ,iv وتزریق نالوکسان بیمار بتدریج تنفسهای غیر موثر را شروع کرد o2,وتمام اقدامات لازم طی مسیر بیمار با علائم حیاتی قابل قبول به بخش cprبیمارستان ایت الله روحانی منتقل وادامه درمان پیشرفته بیمارکاملا پاسخ به تحریکات کلامی را میداد،در این ماموریت  تکنسین های  اورژانس ۱۱۵ بابل اقای واحدی و اقای فلاح حضور داشتند.

روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث وفوریت های پزشکی بابل

گروه خبر:               تعداد
برگز اری کنفرانس(وبینار)

برگز اری کنفرانس(وبینار) "تازه های بیماری هپاتیت B,C"

کنفرانس(وبینار) "تازه های بیماری هپاتیت B,C" با همکاری مرکزتحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا...اعظم(عج) تهران با حضور چهره ای برجسته کشوری دکتر سید موید علویان ریاست محترم شبکه هپاتیت کشور و ریاست محترم بیماری های کبدی و گوارشی خاورمیانه در روز چهارشنبه 29/10/1395سالن کنفرانس امام علی(ع) معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه علوم پزشکی بابل درتاریخ 29 دی 95 برگزار گردید .

نشست تخصصی مسئولین  روابط عمومی با ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل

نشست تخصصی مسئولین روابط عمومی با ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل

نشست تخصصی مسئولین روابط عمومی معاونت ها، مراکز درمانی، دانشکده ها باحضور دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ودکتر هاشمی مشاور رئیس دانشگاه ومدیر روابط عمومی مورخ 28/10/95 برگزار شد.