تشکیل پانزدهمین کمیته فنی بررسی صدور پروانه های مسئولین فنی

mahdinet.com

پانزدهمین کمیته فنی بررسی صدور پروانه های مسئولین فنی، بهره برداری و پروانه ساخت و شناسه کارگاهی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشگی بابل در چهارده دی ماه سال جاری(14/10/1395)، ساعت 8:30 برای بررسی در خواست های ارسالی به معاونت غذا و دارو با حضور اعضاء محترم کمیته در معاونت تشکیل شد و درخواستها مورد بررسی قرار گرفت.

/انتهای پیام http://drug.mubabol.ac.ir/Photos/5555.jpg

گروه خبر:               تعداد
برگز اری کنفرانس(وبینار)

برگز اری کنفرانس(وبینار) "تازه های بیماری هپاتیت B,C"

کنفرانس(وبینار) "تازه های بیماری هپاتیت B,C" با همکاری مرکزتحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا...اعظم(عج) تهران با حضور چهره ای برجسته کشوری دکتر سید موید علویان ریاست محترم شبکه هپاتیت کشور و ریاست محترم بیماری های کبدی و گوارشی خاورمیانه در روز چهارشنبه 29/10/1395سالن کنفرانس امام علی(ع) معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه علوم پزشکی بابل درتاریخ 29 دی 95 برگزار گردید .

نشست تخصصی مسئولین  روابط عمومی با ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل

نشست تخصصی مسئولین روابط عمومی با ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل

نشست تخصصی مسئولین روابط عمومی معاونت ها، مراکز درمانی، دانشکده ها باحضور دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ودکتر هاشمی مشاور رئیس دانشگاه ومدیر روابط عمومی مورخ 28/10/95 برگزار شد.